νέοι πόροι πιερίας - Evdion Hotel

Τοποθεσία

Έρχεστε στη νότια πλευρά του παραθαλάσσιου χωριού των Νέων Πόρων του Νομού Πιερίας, ακριβώς στην άκρη της επονομαζόμενης Ολυμπιακής Ριβιέρας.

Η περιοχή φημίζεται για την εύκολη και ποικίλη προσβασιμότητα που προσφέρει στον ταξιδιώτη από όπου και αν αυτός επιλέξει να την προσεγγίσει, μιας και βρίσκεται σε ένα συγκοινωνιακά καλά δικτυωμένο σημείο της παράκτιας ηπειρωτικής Ελλάδας, το οποίο διασχίζει τόσο η Εθνική οδός (Ε75) όσο και η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα, τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και του Βόλου, το «Μακεδονία» και η «Νέα Αγχίαλος» αντίστοιχα, σε απόσταση 120 χιλιομέτρων εκατέρωθεν των Νέων Πόρων, δημιουργούν ένα πλούσιο ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες – δίκτυο εναέριας συγκοινωνίας, το οποίο περιλαμβάνει μια μεγάλη λίστα ευρωπαϊκών πόλεων και μητροπόλεων.

Όποιο και αν είναι το ορμητήριό σας, απλώς επιλέξτε το μέσο μεταφοράς της προτίμησής σας και ξεκινήστε το ταξίδι σας για το ξενοδοχείο Εύδιον στους Νέους Πόρους.

Σύντομα και εύκολα θα μας βρείτε να σας περιμένουμε στο τέλος της οδού Περραιβού για να σας παραδώσουμε το κλειδί των διακοπών σας.

Παραλίες

Χρυσαφένια αμμουδιά.
Οργανωμένη παραλία.
Καθαρή θάλασσα.
Χαλαρή πολυτέλεια.
Καλώς ήρθατε στους Νέους Πόρους!

Περισσότερα

Αξιοθέατα

Άπλετη ηλιόλουστη ανατολική ακτογραμμή με χρυσές ακτές.
Ο Όλυμπος, το μυθικό βουνό.
Τοπία απαράμιλλης ομορφιάς.
Είναι η Πιερία και είναι μοναδική.
Ανακαλύψτε την.

Περισσότερα

Δραστηριότητες στην Πιερία

Είτε αναζητάτε την περιπέτεια είτε τη χαλάρωση στις διακοπές σας, επιλέγοντας το Evdion Hotel και τους Νέους Πόρους για τις διακοπές σας ή για τη σύντομη διαμονή σας, θα βρείτε σίγουρα αυτό που ζητάτε!

Περισσότερα
Best Rate Guarantee